Λίγες ημέρες μετά την ολοκλήρωση των δημοτικών εκλογών ο νεοκλεγείς δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας, ο κος Γιάννης Τομπούλογλου έδωσε το παρόν στην αναμέτρηση της ΦΕΑ με τον Πανελευσινιακό το απόγευμα του Σαββάτου 21/10 στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του 1ου ομίλου της National League 1.

Παρότι η θητεία του θα ξεκινήσει στις αρχές του Γενάρη ο Γιάννης Τομπούλογλου έδειξε ενδιαφέρον για τα προβλήματα που υπάρχουν στο κλειστό γυμναστήριο της Νέας Φιλαδέλφειας “Απόστολος Κόντος”. Ο γενικός αρχηγός του συλλόγου Κώστας Ρωμοσιός και ο υπεύθυνος Τύπου Ιωάννης Νοταράς υποδέχθηκαν τον νέο δήμαρχο και ήταν εκείνοι που απάντησαν σε όλα τα ερωτήματα που έθεσε ο κος Τομπούλογλου.

Από την πλευρά του ο τελευταίος, άκουσε με ενδιαφέρον όλα όσα του μετέφεραν τα μέλη της ΦΕΑ και εξέφρασε την επιθυμία να έχει εκ νέου συνάντηση με τους ιθύνοντες του συλλόγου μετά την ανάληψη των καθηκόντων του.

Κατά την διάρκεια μάλιστα της αναμέτρησης έδειξε αρκετό ενθουσιασμό σε καλές φάσεις και κυρίως σε εύστοχα σουτ της ομάδας της ΦΕΑ. Τον νέο δήμαρχο συνόδευαν μέλη του συνδυασμού του, οι κύριοι Χρήστος Δεστούνης και Γιώργος Κελλίδης, οι οποίοι έδειξαν κι αυτοί εξίσου έντονο ενδιαφέρον για την πορεία της ομάδας.